Składniki:
-300g fasolki szparagowej (mrożonej lub świeżej)
-Pomidor lub kilka pomidorków koktajlowych
-Ok. 30g sera solankowego (typu favita lub feta)
-Łyżka soku z cytryny
-2 łyżki oliwy
-Bazylia
-Sól i pieprz
Przygotowanie:
1. Fasolkę wrzuć do gotującej się wody na 2 minuty.
2. W międzyczasie do miseczki dodaj składniki dressingu i pokrojonego pomidora lub pomidorki.
3. Fasolkę odcedź i przepłucz pod zimną wodą.
4. Włóż fasolkę do miseczki z pozostałymi składnikami.
5. Pokrusz na wierzch fetę i posyp bazylią.
Kontakt:
- 798 495 239
Agata Potępa
OPINIA PACJENTA: Pani Agata to dietetyczka, której z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu! Dzięki jej indywidualnemu podejściu i fachowej wiedzy w tak młodym wieku, udało mi się wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, które zmieniły moje samopoczucie i energię na co dzień. Pani Agata jest bardzo ...
Twój komentarz